Wednesday, July 3, 2013

cahaya

cahaya yang datang...



Wednesday, June 19, 2013

Thursday, March 21, 2013

Jualan pre-love nak letgo


Salam, Alkesah nak letgo beberapa teaset..kalau berminat email ye.terima kasih..

 (1) Teaset terdiri dari teko dan 6 pasang cawan/lapik

 (2) Johnson Bros teaset terdiri dari teko, creamer dan 4 pasang cawan/lapik
 

 (3) J&G Meakin Rosa Cinderella dinnerset seperti di gambar. (teapot die aje plain rosa)

 (4) J&G Meakin 10inci dinner plate rose..(jual berasingan pun boleh)

 (5) Dinnerset cop KK untuk 10 orang. Free gift 2 cake plate
(1 berkaki/senduk dan cake plate/senduk)

Berminat boleh la email ke aida_sah2000@yahoo.com 
atau add alkesah di facebook ye.. ALKESAH TRANQUILLITY..
 terima kasih !


Thursday, March 14, 2013

Teaset sejalur bunga pink dan kuning

Salam..alkesah nak berkongi teaset yang dah lama juga dapat..tapi tak berkesempatan nak share dengan semua..meh kite tengok

 Sekuntum bunga pink dan setangkai bunga kuning..
 
 Teapot setinggi menandingi teapot aladin
 Sugar dan creamer
 Sekeping pinggan sebagai cake plate..walla...suka tak?
selamat menjamu mata..

Monday, February 18, 2013

More prelove item to letgo

Kawan asyik bertanya taknak jual ke cawan khyber alkesah..kali ni dapat lepaskan tapi alkesah nak jual satu lot JOHNSON BROS terdiri dari :
3 pasang cawan khyber hijau
8inci mangkuk Paris
1keping piring berbiku Paris


Sila email untuk harga ke aida_sah2000@yahoo.com

Thursday, February 14, 2013

Prelove item to letgo

Beberapa PML..alkesah nak bagi clear..sila email untuk bertanya harga ye..terima kasih
aida_sah2000@yahoo.com

(1) sugarpot bunga sabun

(2) creamer bunga sabun

 (3) sugarpot bunga ros hijau

(4) creamer bunga ros hijau

(5) Johnson bros tureen olde countryside & underplate

(6) Teapot, sugar & creamer daun maple hijau

(7) Teapot ros hijau

(8) Teapot kekwa merah

(9) Teapot debab, sugar & creamer BK

(10) Teaset ros hijau

(11) Teacups of 6, rose hijau

(12) JB Tureen old mill brown

(13) Teaset Olde countryside

(14) OP JB Old English