Wednesday, October 3, 2012

semalam i call u tak answer....taknak kot...

Semalam i call u..u tak answer
u kata u keluar gi dinner
u kata u keluar dengan kawan u
but when i call tommy he said it wasnt u...

Entry di tujukan khas untuk Zaza comel juga kepada semua kengkawan yang menggemari set ini..kerana dikau lah `kengkawanku' berada di sini..ahakss..
 
silalah menjamu mata..





5 comments:

  1. menci tauuuu.. saja jer nk suh zaza tak leh tido termimpi2 tgk sugarpot tu kannn...mmg punn huuuaaaa.. nanti nak amik gambar tuuuu buat peluk..kot tiba2 esk sampai pos lajuuuu dari kak aida..mmmmuuuaahhh!! sayammm kak aida ketat2 tauuu....

    ReplyDelete
  2. padahal dia tak call kiter punnn... sajjjjaaa tauuu..smlm zaza dok pegang tepoonn jewwww..huhuhu

    ReplyDelete
  3. tommy kata maybe u tengok bola....hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Memangpunn tgk bolaaa kak aida mn...hihi

    aii masuk ni ntah yg keberapa kali dah dok mengendap sugarpot wet rose tu tauu...

    ReplyDelete
  5. so i call and call sampai u answer..u kata sorry sayang tadik tak dengar..hehehehe

    ReplyDelete

Salam buat semua...