Monday, September 3, 2012

aahhh...dimana aku ?


Miss propa memang suka buat propa..namapun kan.. Title tak mengalah.. aaahh..dimana aku? ada aku kesah?..tetiba bermain di fikiran.

 
Berblog ni seronok..yang tak seronoknya bile takde orang komen..hamboi !! kor tu famos keee ?? kan kene sebijik. Aliran mukabuku lagi kuat dari blog kot..itu andaian ku. aahh..dimana aku ? mau teruskan berblog atau tidak ??.. Sekurang-kurangnya menjadi tempat aku mencurah rasa..pastu perasan sendirik.. Setiap kali status mukabuku dikemaskini ..belum sempat bernafas sudah ada yang komen, alhamdulillah..suka sebenarnya yang memberi komen...

Blog tempat ku bersantai..disini agaknya sedikit kedamaian tercipta.  waaa.. aku yang takperasan pun jadik perasan. Cetusan idea hanya dari nukilan yang berbentuk spontan..tetiba rasa hati sedih..maka sedihlah entrinya.. tetiba ceria maka rase happening jer..

Berbalik kepada tajuk entri.. lagi sekali cetusan hati terasa.. di mana aku ? Bila diperlukan? Bila tidak diperlukan ? Wujud hanya bila ada yang memerlukan..hmmm..


 Note kaki : abaikan lagu tu..memang suka dengar.. soothing my ear.. :)

7 comments:

  1. assalam kak aida, blog memang best juga, tempat kita curah rasa, ss (syok sendiri bagi shima) he he, janganlah sedih kak aida, didalam hati dan minda sentiasa wujud... shima suka baca blog sebab lebih santai...

    ReplyDelete
  2. kak aida....rasanya kat blog lebih santai...apa yang kita nak luah boleh di blog...x der sapa yang nak kacau....tp di fb sebaliknya...apapun janji happy...:)

    ReplyDelete
  3. assalam aida,

    kak gee pun masih wat posting kat blog walaupun fb telah mengambil alih kemeriahannya berbanding dulu. sebenarnya walaupun tak ramai yang komen tapi klu dilihat daripada statistik visitors, masih ade yang visit kita and they actually read what has been written in the blog.

    ReplyDelete
  4. blog mmg bes kak aida...sy tetap setia pada blog...huhu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Aida.....jgn lupakan saya...kena chk blog pah jugak tahu....eiii memang kuat propa..kah kah kah....

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...syaa pun ada ezany pun ada...
    syaa macam merajuk jer dgn FB kan kak aida

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Aida,

    ni haa Azzah8 datang jenguk blog akak dan tinggalkan jejak ...
    Azzah masih setia pada blog cuma kadang2 tak cukup masa nak mengadap lappy...semenjak dua menjak tak ada bibik...masa depan lappy sangat terhad....

    ok...jangan lupa jenguk blog azzah8 juga

    :-))

    ReplyDelete

Salam buat semua...