Monday, May 7, 2012

demam ga ga gu gu


Sabtu baru ni, elok-elok tengah kemas umah tetiba badan menggigil..ge ge ga ga gu gu...taktahan tengahari bute tarik selimut tidoq..seeeeejukkkkk.. ayooo abis planning nak sambung mengdecor ghomah.. dok bawah selimut jadiknye..
 

Sape ni yang demam ?

   

Pulak tu malam biras nak datang ghomah..ge ge ge..camne ekkk..takpe takpe.. ciksomi bawak gi klinik dulu. Doktor kate macam denggi.. `MACAM`..??? Nape takbleh predict bebetul kaaa... takpe la balik ghomah biras dah sampai...panjat sofa sembang jugak la cian die datang jauh-jauh.. disuruhnya alkesah naek berehat.. takkan le kot ye dok.. jap lagi memang dah taktahan naek la jugak..telan ubat sakit2 badan, titun setengah jam.. lega cikit..Setelah goodbye goodbye kat dorang naik balik..sambung titun..
  
Ai macam baby la pulak si kitty ni..elo2 jerk baring kat tepi kiter
Pagi ahad..henfon berbunyi..pas menjawab..aik ?? rase badan dah tak demam.. Ape lagi bersambung la episod mengdecor ghomah.. Serik dah kene denggi ..dah tetua ni kalo kene mau 10hari baru naik palet darah. Doktor kata kalo penah kene denggi mungkin akan senang kene lagi sebab denggi ada beberapa spesis la pulak..adoiiii...sabor je la                                             Lately ni si preggy ni manja gilos

Moral of the story : Beli dan telan vitamin banyak2...seperti virgin oil...dara lagi ..mujarab kaa ??? hahaha..daripada kang terlingkup bawah selimut baek amalkan pemakanan sihat.. Eh macam cikgi la pulak..


(Ehsan foto 2 ekoq ibu kucing..sekoq tunggu hari..sekoq dalam pantang)

1 comment:

Salam buat semua...