Wednesday, April 18, 2012

sesi mengosongkan lemari

Ni musim berkemas kat teratak alkesah..hehehe.. Mana yang dah sold dah pack-pack..mane ekk tuan die tak amik-amik..haluuuuuu!!! hahaha..semoga tuan die mendengar rintihan alkesah yang nak kasik clear lemari..ye la kan dah hak orang huhuhu..

Bab ni yang best..dah reda-reda lemari nak mencari yang lain. Alamak! Ciksomi suh cukupkan balik set yang loose..adehhh.. baru nak berangan teaset lainn..

Dah skodeng kat ghomah kawan..tarak..die mau gi stor die carik..tolong ekkk..mau kasik cukup balik set.. mentalaa dok diam-diam

Yang nenas-nenas ni taktau lagi nak wat per..macam terbanyak jer...tu la tamak haloba ahaksss..

Meakin bunger-bunger ni pun macam nak kasik clear jer... hmmm.

3 comments:

  1. kakakkuuuuuuuuuuu cayangggg.....
    meakin bunga2 (pic last kiri...)tu saya booked dulu... ;-)

    ReplyDelete
  2. hehehe..Yatt laling..ekekeke..a'a tu la..ape ape akak roger moger ekkkk..hihihi..... :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete

Salam buat semua...