Tuesday, March 20, 2012

nak dara rindu

Waduhh,, alkesah terbayangkan diwaktu malam di sini..nyaman..di atas bukit....angin sepoi-sepoi bahasa.....di pinggir bandar KL... suatu ketika alkesah berkunjung di sini..

Bila la nak dapat gazebo cenggini... hasrat ada.. seratus peratus dari kayu..mengingatkan pada kampung halaman..sejuk je kekayu camni kan..


Nak dara rindu... hekhekhek..lagu je tu..membuai rindu jugak ni dengan nekdara iteww... Rumah yang alkesah panggil `Mahligai impian' ni, rumah seorang silent reader di blog alkesah.. Puan Azizah.. Apa lagi nak antar PML laa..hehe.. Setelah sekian lama di atur baru dapat berjumpa..rupa-rupanya Pn Azizah jarang di rumah harian..tapi kerap di sini di `mahligai'nya..


Haha..harap-harap Azizah tak marah ye aida panggil `mahligai'..sebab memang macam mahligai.. cuma aida taklah ambil keseluruhan rumah nanti org kata macam kera sumbang..kah kah kah..


Bukan nak memuji..tapi aida dah separuh pengsan masuk rumah ni tau Azizah..lebih-lebih lagi banyak ukiran kayu menghiasi dinding..antara kesukaan aida ni..hehe..

Lagi satu aida takbleh tengok pasu-pasu..memang dalam list kesukaan alkesah memiliki sebegini.. Err..lupe nak snap kat tepi pintu tu lagi besar..macam dinasti ming punye la azizah..taknak nanti kasi jual kat aida yeee.. Ok la ape lagi posing sakan la mokcik alkesah ni kannn.. Terima kasih pada Azizah atas layanan mesra walau pertama kali berjumpa siap order kek secret recipe...waduhh..dan sudi menjemput aida ke `mahligai' yang indah ini.. Harap kiter berjumpe lagi.. :)

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...