Thursday, March 1, 2012

bercuti sambil cruise di laut parsi

Baru ni cuti perayaan alkesah gi cruise kapal kat laut parsi...meh tengok gambo ni..

kannn...satu kapal orang Iran parsi..hahahaha...takde maknanye...huk aloo..orang deme jerk penuh..taklarat nengok muke omputeh deme tu penuh satu kapal..


Alkesahnya satu hari gi cruise kapal kat tasik putrajaya reramai dengan anakbuah ipar duai..memula ingat kitorang jerk..


cian mamat si pengendali kapal..die yang incharge jadi jurucakap..yo la keje die kan..pastu si jurumudi owang parsi ni nak bercakap jugakkk..kapten kapal geleng kepaloo..

cik abang taktahan totop telingo..mane taknye microfon sebolah telinga die..kalu paham takpe jugak..


elok le tu Adam dapat kawan dari negaro lain aaa..


dah muak dengar ceramah parsi..baek kitorang gi naek deck bergambo sakan..


mokcik ni memang laguni...takmo lepaskan peluang..


meh nengok muker bosan tahap cipan ciksomi dengor ceramah parsi lagi..

anak teruna alkesah berangan nak jadik kapten kapal...aminnnn


kapten dan cruise kapal yang very the friendly..mane taknye..bapak kawan anakbuah kapten tu hahaha..katenya kalo anakbuah tadik cakap nak datang family die bagi free jer...errrr.... ayooo baru melayang rm330 !! hahaha...takpe takpe untuk negaraku terchenta aku rela...layanzz

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...