Friday, November 25, 2011

majlis merisik fav niece..

Salam pada pengunjung..nak berkongsi kesah anak buah favourite alkesah di risik pada bulan lalu.. Kenapa favourite? Panjang cerita..antaranya dia cucu kesayangan my parents sejak kecil kerana rajin melayan Opah dan Atok... the one that take care always been a fav to the elderly.. nak buat macamane..hehe

Alkesah nya pada tarikh merisik tu alkesah tak dapat hadir kerana abang kandung yang kritikal di hospital. Jadi berkongsi gambar dari lensa kamera die.

Kisah cinta anakbuah ni agak panjang dan berliku-liku..kesian kat die.. Pada pengamatan alkesah she is a sweet girl just hoping to have somebody love her sincerely..thats all..

Barang hadiah daripada pihak lelaki.. Waa dah macam acara bertunang pulak.

Agaknya acara kemuncak mestilah makan-makan tak gitu..hehe. suka tengok gelagat sedara mara kedua-dua belah pihak beramah mesra..

Antara tetamu yang hadir adalah adik kepada bakal suami anakbuah.. Dont play-play arrr..she's a doctor..hehe

Tingkat sia bakul yang dapat alkesah tolong bagi menyempurnakan majlis. Di isi dengan makanan bagi balasan kepada hadiah-hadiah yang diberi.

Coklat di tingkat pertama

Yang ini pelbagai jenis baklava yang alkesah order dari kedai arab sebagai hadiah pemanis. Hmm.. the end..nanti bulan 12 majlis pertunangan yang insyallah alkesah dapat hadir ..layanzz

3 comments:

  1. MINGGU DPN JGN LUPA PULAK..SAYA PUNYA MAJLIS BERTUNANG ..TAJ DAH SIAP KAN SETTING BAIK PUNYAA..7 DULANG JOHNSON BROS 18 INCI..PERNAH TENGOK ???

    ReplyDelete
  2. Aii tetiba ikut jejak anakbuah akak ekkk...amboi dot com sejak bujang semenggu ni memacam planning nooooo...kekekekeke

    ReplyDelete
  3. ALAA..X BOLEH PAKAT LANGSUNG..!! ROSAK PROGRAM

    ReplyDelete

Salam buat semua...