Tuesday, October 18, 2011

meh sembang




ehsan mr google..meh sembanggg

Assalam pada kengkawan..rase nak bersembang jerk ari ni orang Perak kate ..ateee mooh kiter bersorehh....

Alahai sejak semenjak ni memacam terjadik kan seantero dunia punyer cerita memang la kiter tau huru hara sana sini..pastu Malaysia yang kiter cintai.. dengo je kat tv tu..pastu kiter sendirik kan dengan `our own' pergelutan nak memanjat sehari-hari ni kan. Memacam.hehe.. Pastu tup tup rase baru bulan Januari dahh ke bulan Oktober kiter kan.. Adakah kiter masih disini? masih mencari?? tercapaikah yang dicarik?? uihh..ape2 pun.. teruskan perjuangan.

Disebabkan blog alkesah ni pasal hobi dan sewaktu dengannya..meh kiter bersembang pasal hobi ni nak?? Dah hampir setahun setengah hobi ni alkesah menyusun langkah..alhamdulillah berkat terjah sana terjah sini..pastu siap kene perli dengan apeks nyonyass adalah serba sedikit barang yang dapat.

Hobi yang baru bagi alkesah ni jugak menemukan alkesah dengan kengkawan seiring seminat hehe..Seronok dapat berkenalan dengan kengkawan..suker suker suker..nama pun hobi same..2 3 jam bersembang pun rase kejap aje..sampai cik abg sebelah bagi signal pun buat2 tak nampak..ekekeke..

Itulah antara senarionya bersembang pasal hobi ok la..kang boring pulakss...semoga kiter berceloteh lagi.....babai dulu ekkk..

note : kucing alkesah baru first time beranak dpt 2 ekor anak..sekor mati sekor lagi die makan....orang kate tu biasa tapi kenapa ekkk....huhu..

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...