Wednesday, August 24, 2011

Syukur

Bahang Aidil Fitri kian dirasakan menghampiri dan insyallah kalau di izinkan dapatlah kite menyambutnya dalam keharmonian negara yang tercinta. Dalam kemeriahan menyambut Aidil Fitri yang bakal tiba..kite sepatutnya bersyukur atas nikmat yang Tuhan berikan. (gambar comel ehsan en. google)

Bersyukur masih menjadi insan yang berakal dan boleh menjalani kehidupan seharian.... Bersyukur di kala kite membuka mata pagi tadi kite masih dikelilingi orang yang tersayang dan disayangi..masih punye tempat tinggal untuk berteduh...masih punye harta bende untuk diuliti..hmm..

Pernah tak kiter dengar pepatah mengatakan insan yang bersyukur lebih baik daripada orang yang sabar..wallahualam tetapi itulah agaknya. Sempena hari mulia Hari Raya Aidilfitri 1432 H dan Hari Kemerdekaan ke 54, Alkesah sekeluarga mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin. Juga semoga ulangtahun kemerdekaan kali ini membawa keberkatan kepada keluarga kite agar kite dapat menikmati lagi kemakmuran negara yang berpanjangan.. aminn.

2 comments:

  1. selam hari kemerdekaan yg ke 54..semoga negara malaysia terus aman makmur lagi maju jaya.....kak...sampul2 duit raya tu kita punya kan?...kuih tart bunga raya tu pun kita punya kan?...teko 2 butir tu pun kita punya kan?.....nak nak

    ReplyDelete
  2. Aii itu je nak kee...talam ayan tu taknak?? amboi-amboi montang montang ayan kor takpandang ekk..kekekeke

    ReplyDelete

Salam buat semua...