Friday, July 22, 2011

ku ingin menjadi sesuatu..ape ni

Seingat alkesah pernah terjumpe fruit bowl rosa berkaki ni di blog Cik Mat Gebu di entrinya terdahulu.Sejak itu pencarian alkesah pun bermula..omputeh kate high and low ?..hehe.. Mencari sebab teramat la suke dengan bentuknya berkaki. Saban minggu berkunjung ke kedai antik kawan masih tidak membuahkan hasil hingga lah pada satu hari mendapat panggilan hangit. Alkesah cukup resah kalau dapat panggilan hangit ni bukan ape..alamak kene korek tabung mane-mane nih...(tabung anak leh ke... ?)Wadduhh ternganga lagi luas bile lebih dari satu barang yang dicarik mendapat....adehhh...Raya ni pakai tali pinggang perak je la.. Eis !! bak pinjammmm.Walaupun fruit bowl ni bukan rosa tapi terpesona jugak alkesah dibuatnye.. Bertambah le koleksi meakin glamour kuning cair alkesah ni.. Kalau tak setakat teaset saje.. Boleh le carik-carik buah-buah epal ke letak kann..Seperti nyanyian dalam hati...waaaa...suker suker..layanzzz

2 comments:

  1. ini bukan letak buah epal lagi..kena letak sebijik buah durian D24..letak buah kurma buat buka puasa pun cantik juga...saya ada 1 yg warna pink..nnt bila hantaq sampah sarap !mai ambil noo

    ReplyDelete
  2. adeehhh....hat ni tkbleh tahan..betui ke eiss ??? tak lena akak dibuatyer..huhuhu..sat-sat nak gi hempun kekotak ahaksss

    ReplyDelete

Salam buat semua...