Tuesday, July 19, 2011

boat for sale...amboi

Jual boat le pulak sampan dah tak laku..eh bukan benda yang same kee? Ishkkk....ape la alkesah raban teben nihh.. tak juai tak juai.... ya ampunnn..Hehe..tuan dan puan maaf ye tak jual tapi ada antaranye nak letgo jugak..kot-kot sape berkenan acer try tanye alkesah.. kalau terkene hat nak jual rezeki...hehe..bukan pe dapat pun shushahh..kene bertenggek depan komputer kene calling-calling pastu baru nak calling-calling dah sold alamak..susahnye kan nak dapat PML sekarang ni..waduhhh udah le alkesah late comer....baru terpinga-pinga orang dah beli..hehe..takpe takpe bukan rezeki alkesah le itewww..Meh layan koleksi gravy boat yang takseberapanye.. Hat ni keluaran J&G Meakin Jade seriesBerbentuk nenas ni keluaran J&G Meakin Sunflower.Berbunga-bunga ni sedondon dengan 2 cawan kopi bungaan ni jugak J&G Meakin sunshine..Name bunga almaklum alkesah altaktahu..heheLast but not least..keluaran J&G meakin jugak ni..rosa almagnolia..(sesuker jerk letak al al)Alkesah alpunyer algravy alboat alsudah altayang..kakakkakaka...sowi la hari ni alkesah raban teben..alkeje albanyak laaaa...al layannzz

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...