Thursday, June 23, 2011

tureen two tone sweet pink

Lamunan ku tersentak lalu ku mendongak..gemuruh rasa terpaku sukma... Bukan sukan sukma ekkk..alahai layan lagu le pulak...ishkkkSiapa gerangan? Sang tureen comel ni orang kata berbunga rose two tone... Dah lama idamkan dok usher-usher dan jenguk blog-blog seller..cepat aje sold..hehe..terlopeh eden.Kejar dok kejar dapat panggilan hangit dari eis antique.. waduhh ape lagi rembat le.. Teko cenonek two tone rose pulak alahai alkesah dah lupe rembat dari siapa.. dah lama bebeno.. takde kawan nak di entrikan udah le lupe..Alkesah pernah terjumpe kat blog-blog kengkawan ada teaset die..lawo jerk. Acer meh kite kumpul pulak set ni lawooo.. Kot-kot nak kelainan pulak la kan..Alkesah tak terdaya nak mengumpul teaset die cukup le dapat hat ni..Tapi kalau ada rezeki takpulak menolak..ahakss...jumpe lagi !! (cewah tengah rajin..rajin pulak entri iyerrr)

6 comments:

  1. slm k.aida..
    cantik..t suka bunga nie..tahniah..;)

    ReplyDelete
  2. Betul la Siti.. dah kumpul2 cenggini cun le pulak kan..hehe

    ReplyDelete
  3. ni..nak tanya soalan hangit sikit..ada kotak2 n sampah sarap nak di humban kan ker..

    ReplyDelete
  4. Hahaha eis...dh lama mokcik ni simpan..nk dtg kate kedai bersepah...haaa..yang bersepah tu le best best best..waduhhh sambil berjalan mengutip PML...macam taman bunga tapi ni taman PML..best best..hehe

    ReplyDelete
  5. kak aida..teko cinonet tu dr ezany ler...1st akak beli dgn sy...hehehe

    ReplyDelete
  6. Zany...sowiii...ni nak entri balik ni..kang marah tuan die hehehe..tima kacih mengingatkan mokcik ni haa..adehhh..sulah tua arrr...huhuhu

    ReplyDelete

Salam buat semua...