Wednesday, May 25, 2011

penawar rindu meakin sunflower 1

Penawar rindu nihh...waaaa..berkurun menunggu ni tau.. baru le mendapat.. ahakss..Adeehhh...tu la die berkat kesabaran beta..ahakss.. dapat le sudah.. 2 pulak tu.. Sejak beta menunggu sekian lama nye.. set warna diraja beta ini.. ahakss..berangan le pulak..Betul ni alkesah sudah tunggu bukan sepurnama...12 purnama tau ..kira-kira satu tahun arrr.... Meh tengok entry alkesah terdahulu.. kat sini. .. hehe.Bak kata Taj.. hanya perlukan masa dan kesabaran.. Terima kasih kepada Taj ye..kerana 12 purnama akak menunggu akhirnya dapat jugak. Berpeluh satu badan agaknya taj mengorek store die kat kampung.. Dulu Taj ada entry, alkesah terlepas first set. akhirnya dapat jugak ni..suker sukerAda 2 teko pulak tu.. tea dan coffee pot.. siap ada creamer setiap satu dan bekas gula berkongsi. Cawan coffee memang akak sudah ada, di tambah dengan beberapa bijik cawan tea yang diperolehi dari taj jugak. Alkesah dapat jugak lagi beberapa cawan coffee dari eis antique. Terima kasih ye..Terubat dah rindu anak-anak bertemu ibu-ibu die..hehe.. Senang hati alkesah.. Hmm.. nak cari mangkuk makan bubur dan mangkuk besau le pulak..ada ke? jap.. nak sms.. alamak off pulak henfon.. ishkk

4 comments:

  1. nanti kita cari lak op sunflower ngan gravy boat sun flower......tureen dah ada kan?...hikhik

    ReplyDelete
  2. alahai..kene tunggu 12 purnama lagi ke taj..waduhh

    ReplyDelete
  3. bunting anak gagah nama nya tu..!! hahaha..apa2 pun set ini mmg cun tahniah

    ReplyDelete
  4. cantiknyer meakin sunflower ni..

    ReplyDelete

Salam buat semua...