Monday, April 11, 2011

lemari 4 antik

Maka berakhir la drama Trilogi Cinta..waduhh...ending yang alkesah jangkakan dan jugak penggemar drama ni la kot..hehe.. Sebenarnya aida tak taksub tentang drama ni sementelah hari ahad malam ada je aktiviti keluarga..hantar anak la itu la ini la.. Drama trilogi cinta pun tak di ikuti sepenuhnya..selalu terlepas pun.
Kalau Merlin Season 3 memang aida ikut tapi kekadang miss jugak.. hmmm..apa lagi cari kat internet la. Merlin citer dongeng tapi suka tengok watak Merlin tu je..naif sangat terutama bile kene marah dengan Arthur.. hehe. Cerita lemari la pulak kan.. Belian terbaru dari kedai Melaka Junk Store Pak Berahim. Sebenarnya pertama kali aida beli dari dia.Kebanyakannya aida hantar almari untuk baikpulih jer. Pada satu kunjungan ke kedai tu..Cik Abang meminati yang ini. Aida ni pakturut jerk. Ada juga lemari lain tapi ahakss..one by one la ek. Lemari ni dari kayu jati kalau tak silap aida, lupa pulak nak tanya usianya..Oval shape di depan, cik Abg meminta cerminnya ditukar ke tapered glass, jugak cermin sisi.Hmm..kene tukar la papan pelapiknya..risau pulak cermin aja walaupun boleh di tukar tebal lagi. Buat masa ini diletakkan koleksi tureen aja dulu, sebab dalam proses nak buat papan pelapiknya. Ye la..takkan nak letak tureen je lemari besar-besar begitu hehe.. ok kengkawan ngantuk la pepagi ni..nak rehat seketika..layanzz

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...