Monday, March 7, 2011

tak aci.....jeles jeles

As salam pada semua... alkesah nak bercerita ni..sejak semenjak cik abg nak memulakan hobi baru die ni..alkesah dah jeles ni..tak aci..tak aci.
Mana taknye...sejak cik abg beli basikal baru..(hobi terbaru masakini)..lemari yang alkesah hiasi cantik-cantik dengan pinggan mangkuk antik udah jadi dinding !!..Waduhh...tak aciii..Alasannya...sayang..adehhhh tolong tolong... abislah pinggan mangkuk yang alkesah pamerkan jadi `background' basikal aje..huhuhu...Hobi baru cik abg ni dikongsi bersama adam, si bongsu..tersengih panjang masa abah ajak die beli basikal. Memang die nak beli dah kumpul duit dah. Apa orang kata pucuk dicita..basikal yang datang..hahahahaha..jadilah dorang 2 beranak ni. geng basikal bukit indah. Hmm..belum ape2 dah ada group dah nak join ni.. Dengar cite nak kembara ke KLCC...waduhh...takpe la..Yang lain pun nak tumpang jugak ni..expedisi mengayuh ni..hmm...tinggallah alkesah kat ghomah susun pinggan mangkuk aje la ekkk...layannnzzz

2 comments:

  1. Sepatutnya tuan rumah..kena beli gerek double decker blh cek abg bawa skali jalan sama2 kayuh..ataupun blh jadi cek abg dok blakang tuan rumah yg kena kayuh.x smpi sebulan garenti badan mcm gitar kapok!!!

    ReplyDelete
  2. wah wah wah..cek yang kayuh alamat tinggai tulang je la cek ni..adehhh cakit pingganggg..hihihi....tapi apakan daya....cek kena tinggai kat ghomah...huhuhu

    ReplyDelete

Salam buat semua...