Tuesday, February 8, 2011

Pemenang-pemenang GA Sulong Alkesah

Salam pada semua kengkawan baik yang baru atau yang sediaada.. Aida ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada semua yang menyertai GA Sulong Alkesah dengan penyertaan sebanyak 123 !!..Maaf tak berkesempatan rasenya mengucapkan terima kasih satu persatu..Alhamdulillah cabutan telahpun dibuat malam semalam oleh cik abang..dan tanpa membuang masa ini lah pemenang-pemenangnya..
Pemenang Kelima dimenangi oleh Puan Shas dengan entrinya http://shas-koleksiwarisanbonda.blogspot.com/2011/02/ga-aida.htmlPemenang Keempat dimenangi oleh Cik Ida dengan entrinya http://cikida89.blogspot.com/2011/02/ga-sulong-aida-al-kesah-sempena-cny.htmlPemenang Ketiga dimenangi oleh Encik Shah Izhar dengan entrinya http://shaizhar.blogspot.com/2011/02/737-contest-ga-sulong-sempena-cuti.html Pemenang Kedua dimenangi oleh Yang Baik (Salatul Zarida bt Ishak) dengan entrinya http://yangbaik-biz.blogspot.com/2011/02/ga-sulong-sempena-cuti-perayaan-cny-al.html Waaa yang ini dinamakan rezeki..Pemenang Pertama di menangi oleh Teratak Rohas dengan entrinya http://luvantiques.blogspot.com/2011/01/ga-sulong-aidabest-gilerrr.html Tuah ayam nampak dikaki..tuah kita tak siapa yang menduga kan.. Tahniah kepada Pemenang-Pemenang, keputusan adalah muktamad dan semoga pertandingan yang aida anjurkan ini tidak berhenti sampai disini saja. Insyallah kalau ada rezeki dan umur yang panjang kite bersua lagi di GA, GA aida masa hadapan. Jangan lupa selalu bertandang disini... jumpe lagi !!!

26 comments:

  1. wah!wah!!!!!!!!!!!!!!
    tahniah!thniah!!
    hurrmm..nmpaknyer takde rezeki la saya nak bagi hadiah kat mak..xpe..xpe:)

    ReplyDelete
  2. Thanks Sari dan Fadwa for joining GA akak ni.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang....sukanya

    ReplyDelete
  4. Thanks su su, norma, nanakimie & umiliza kerana meninggalkan komen..singgah lagi ye.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada sume pemenang bertuah..

    nmpknya xde rezeki nak menang hadiah best2 kat sini

    ReplyDelete
  6. Salam Eija, terima kasih tinggalkan komen kat sini.. takpe la eija insyallah lain kali aida anjurkan lagi ye GA..anyway terima kasih kerana join GA sulong aida ye... :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd semua pemenang..
    X der rezeki nk dpt hadiah yg best2 nmpknyer...

    ReplyDelete
  8. trima kasih kak....i likee !!!
    trima ksih semua...hehe

    ReplyDelete
  9. salam aida,
    xcited sgt2 bila tgk blog....happy giler seh, btw tqvm pd aida yg sudi anjurkn GA ni, semoga aida dipermudahkan rezekinya sekeluarga...Amin.
    pada yg rakan2 lain yg x berjaya jgn sedih2...maybe ada rezeki lain yg menanti di luar sana...peace..:))

    ReplyDelete
  10. tq aida, surprise sangat2... macam terkena panggilan hangit pulak, tak sangka (ayat skema macam pemenang award gitu..)

    Tahniah juga kepada pemenang yang lain... rezeki kita kali nie...

    ReplyDelete
  11. salam aida..hehe..teman menang ke?alahai,first time menang GA ni,khekhekhe...
    trimakasih la Aida,semoga lebih murah rezeki lagi,insyaallah...

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada yang terpilih... Aida nanti buat GA lagi ek...hehehe....

    ReplyDelete
  13. tahniah kpd pemenang GA cikAida...
    exciting GA camni....ramai bloggers

    ReplyDelete
  14. nie yg x suka tau...penat dah sogok ngan limau,kuih bakul...awat cheq x dapat!...kejam!kejam!.....hikhik....sedutan drama minggu ini...tahnih buat para pemenang yer...dgr kata ada GA lg...dengan hadiah yg lebih gempar!

    ReplyDelete
  15. tahniah kpd pemenang..

    hhuhu sedih sikit tak dapat.. hihi

    ReplyDelete
  16. i x menang tp i nak ucap tahniah kpd yg menang

    ReplyDelete
  17. waaaaaaaa melepas teko itu.. aper pun tahniah pada pemenang semua.. jemput singgah http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/01/fashion-bag-lucky-draw.html

    mana tahu ia milik anda nanti...:)

    ReplyDelete
  18. tahniah pada diri sendiri
    dan terima kasih kepada penganjur.

    jom la joint contest kat blog saya
    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

    TQVM

    ReplyDelete
  19. tahniah pada yang menang...

    semoga ade rezeki me dalam CGL lain...

    ReplyDelete
  20. Tahniah ye Cik Ida, Rohas, Zalatul, Shas jugak Shahizhar.. Hadiah dah on the way ye..kecuali Rohas. Hehe.. Salam perkenalan pada semua dan menunggu pertemuan pertama dengan Rohas esok.. :)

    ReplyDelete
  21. Pada Azierah, Shera, Ain, Cikjah flowers, Mrs Asida, Fa10, hana kirana & izzatul Iman..thanks ye mengikuti GA aida ni..jangan putus asa ye..

    Pada Encik Mukh_reez..limau takjalan..kuih bakul lagi tak jalan..selamat jalan romeo..hahaha..

    ReplyDelete

Salam buat semua...