Monday, February 7, 2011

Calling ! Calling ! Peserta GA Sulong Aida

Salam pada semua !!... Haaa...ini adalah last calling calling pada peserta GA sulong aida yang berlangsung dari 31 Jan hingga 5 Feb yang lalu..
Masihkah ingat GA aida ni ? hehehe..wat suspen jer.. Terlebih dahulu aida minta maaf atas kelewatan sehari 2 pengumumam pemenang. Selepas tarikh tutup sabtu 5/2 yang lalu keesokan hari aida menyemak penyertaan kerana sambutan yang begitu memeranjatkan aida sendiri.. terima kasih ! terima kasih !.. Calling calling aida ni adalah bagi peserta yang masih belum email nama, alamat dan nombor telefon untuk dihubungi. Bukan apa.. aida ni suka cepat-cepat jer.. lepas cabutan dibuat aida nak teruskan POSLAJU kan barangan tersebut. Jadi boleh kan?

Diatas sambutan yang pada aida cukup memeranjatkan aida sendiri..hehe.. aida dengan ini berbesar hati menambahkan 3 lagi hadiah yang takseberapanya, sebagai penghargaan aida pada semua kengkawan dan follower baru.. Semoga anda semua suka..

HADIAH TEMPAT KETIGA - Teko cina miniature beserta 1 mangkuk kecil berbunga ala vantage
HADIAH TEMPAT KEEMPAT DAN KELIMA - Teko kecil berbunga ala vantage berukuran 4.5inci tinggi setiap satu.
Seperti yang aida bagitahu tadi..aida ni suka prepare awal-awal jadi sudahlah siap bungkusan-bungkusannya..tunggu ya.. Malam ini insyallah CABUTAN BERTUAH akan dibuat oleh Cik Abg... Jadi, esok aida akan umumkan pemenang-pemenangnya.. tungguuu !!

16 comments:

  1. salam K.Aida...wah! bestnya..hadiah pon dah bungkus tuh!

    ReplyDelete
  2. wah,bestnya kalo bertuah..leh bagi kat mak yg ala2 vantage 2:)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya hadiah dia..

    sapa la yg bertuah tu nnti..

    hope me one of the lucky winner..heheheh :)

    ReplyDelete
  4. Wah.. Best nyer...
    Harap2 ada la tuah Azie nak dpt salah satu hadiah tu....

    ReplyDelete
  5. wah kak aida...cantiknyer sume hadiah2!!
    thanks sesgt!!
    hehehe..harap cik abg kak aida pilih saya ye..
    AMIN~AMIN~AMIN~

    ReplyDelete
  6. wah..bestnyer..semua hadiah dah siap dipacking..klu lah lyana salah sorang yg bertuah...best giler...

    ReplyDelete
  7. bestnyer...murah hati menambah hadiah...dah siap bungkus lagik ..
    harap akak salah seorang yg bertuah

    ReplyDelete
  8. Sapalah yg bertuah tu kan.. tak sabarnya nak tau.. :)

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya..mnrik hdiah2 ni smua..hope da rzki mng..ngee :)

    ReplyDelete
  10. wahhh bestnye... hadiah dah di balut... mintak2 adela rezeki kali ni... ^__^

    ReplyDelete
  11. aduh... ternanti2 siapa lah yang bertuah tu.. meronta2 nak teko tu... its mine,,... hua hua hua.. boleh ke gitu?

    ReplyDelete
  12. wah! hadiah dah bungkus tue...

    ReplyDelete
  13. wah..bestnyer...
    harap2 ader rezeki untuk sy :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...kami akan menunggu dengan penuh sabar....

    ReplyDelete

Salam buat semua...