Thursday, January 6, 2011

hunting lagi

Salam diminggu pertama tahun baru.. masih terasa lagi kehangatan malam tahun baru tup tup dah 6hb Januari 2011. Cepatkan.Aida nak berkongsi antara hunting aida kali ini di Kota, Rembau. Kedai yang aida panggil kedai Pak Habib. Empunyenya Pak Habib adalah kawan kepada kedai Yazid Taliban yang famous macam biskut famous amos tu haha... Jadi takheran la mereka sering bertukar barang sesama kedai.Lot kedainya yang baru dan luas memberi peluang kepada beliau untuk mengatur konsep dalaman kedainya..Teruja je tengok lampu-lampu kerosene yang tergantung. Kepada kengkawan, takkan terlepas pandang kedai ni. Dari jauh dah nampak deretan lampu-lampu tergantung.Harga? Boleh di bincang..sesuai dengan keantikkannya hehe.. Lampu kerosene antik tinggi lampai ni menarik perhatian aida..takpenah melihatnya..cukup cantik dan terselah keantikkannya.. Harga? Takjual katanya perlahan. Kalau jual pun nanti pengunjung kata harga aksi melampau..ribu riban gitu..ahakss.. takpe la Pak Habib..lain kali kite sit and slow talk.. ape-ape pun kita layanzz dulu.. Errr..Melaka dah dokat kan? Jom Cik Abang..

2 comments:

  1. salam kak aida...besnye dpt pg kedai antik tu kan..mcm2 ada...rambang mata dibuatnye...hehe

    ReplyDelete
  2. haha Ezany, memang best...korek tabung je sebelum pegi..hehehe

    ReplyDelete

Salam buat semua...