Friday, January 28, 2011

cinta si arjuna...tureen lavender

Salam pengunjung al kesah... dah lama alkesah tak entri PML..bukan ape..takut jemu je..asyik-asyik pinggan..asyik-asyik mangkuk..hahaha..
Ye la koleksi alkesah pun tak seberapa..berbanding dengan orang yang dah lama berkecimpung dalam hobi PML ni.. apa pun alkesah bersyukur kerana `di kurniakan' dengan hobi yang mengasyikkan ( asyik kee.. ) dan kengkawan yang berinformasi PML dan sama-sama menolong alkesah mencapai idaman hati..waaa. panjang celoteh al kesah kali ini..ahakss..Tureen keluaran Johnson Bros kali ini mungkin bukan motif bunga lavender kot..alkesah je sesuka ati bagi name..hehe..rase secantik cinta arjuna..secantik lavender yang berkembang.. jadikan ku arjuna di hatimu..pehhh..Manisnya bunga lavender terasa indah..dan dikatakan antara spesis bunga yang mendamai dan menenangkan jiwa.. ( thanks to Encik Google )Lagi-lagi mokcik ni suker nyer interframe dengan entry...cantik kan serumpun lavender ni..Band of small flowers di sekeliling tureenHmm...alkesah kawankan dengan tureen bunga kecil sediaada..manisnya pabila bersama....lepas ni nak entri apa ye...rase nak buat GA la...tapi kukis raya tak gentel lagi..alamak...layanzz

3 comments:

  1. Salam k Aida,
    Cantiknya tureen2 yg k Aida kumpul semuanya saya bekenan . Tahniah ya kak btw nice meeting you last Sunday..

    ReplyDelete
  2. hi aida,
    sekali sekala jamu mata tgk pinggan ni best juga.boleh hilang stress. Sya pun minat nak kumpul tp xde tempat nak simpan da...

    ReplyDelete
  3. Salam Nannie,
    Terima kasih tinggalkan jejak kat sini hehe.. Tureen nannie pun maaanyak akak suker suker suker hehe.. Nice meeting u too ! Sorry just only a short while..sume nak kejo brg antik tak gitu..hehehehe

    Salam Mekar,
    Ya betul..bleh menghilangkan stres.. lagipun hobi yang akak rase bleh diketengahkan hehe.. thanks ue singgah dan tinggalkan jejak. Pasal tempat tu alaa boleh je carik kat sudut2 yang nampak tak berpenghuni..hehe..

    ReplyDelete

Salam buat semua...