Wednesday, December 8, 2010

jb rose chintz

Salam pengunjung al kesah dengan entry aida berkisar kepada rose....rose??
Teaset Johnson bros motif rose chintz ni antara rembatan terbaru aida. Dah lama nak posting tapi taktau nak citer ape..sebab takde citer..ahaks...Kebetulan ada bunga rose segar dirumah jadik aida terpanggil membuat entri tentang rose chintz ni..jadik inilah die rose chintz yang sekuntum di badan porcelain..cantik tak?Didalam mulut cawan ada jugak kuntuman rose. Cantik je aida tengok.. Maklumlah pink... sape yang tak minat pink tak gitu..Teaset ini ada teko, covered sugarbowl, creamer, 6set cawan dan sekeping pinggan pengganti cake plate. Ops aida minta sekeping lagi tambahan untuk memeriahkan lagi set maklumlah side plate takde.. Apa-apa pun terima kasih kepada Encik Taj yang sudi melepaskan set yang cantik ini kepada aida..layanzz

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...