Monday, October 18, 2010

since i've been loving you bigroses

Since i first dapat teko bigroses i taksangka ramai rupenye peminatnye..udah le terjatuh cintaa...since then...since i've been loving you la kan... heheehehehehehe..
Memula ramai yang tanye mane aida dapat teko-teko tu..aida dapat di kedai antik kat Pedas tu la..sebab dorang kate susah nak carik...hmmm...kat sane banyak lagi masa tu la hehe..rege..hmmm rege kedai antik la kan..a'a kan dah lama takgi sane..ape kabar Yazid Taliban tu..kalau tak saban menggu gi kecek kat die..kekekekeke..Dapat mak sudahnye mengidam anak le yee.. ape lagi korek korek risik risik ada kat penjual brg antik..Junk Collector@Ipoh mali..hehe. Tapi bukan dapat sekali set tau..dikit-dikit adehh..sabo je la..dah since i've been loving you kan...saboooo..dapat satu persatu..ahakss.. sampai lah cukup syarat. Tang sabo ni banyak kali jugak tak sabo. Jangan cakap arrr.. kat Eis Antique banyak kali terlopeh adeeehh...Eis antique siap ade aladin lagi uwaaaaa...nak nangis tengok tau siap ada cawan piring lagi.. Jangan kate aida dekat dengan Eis Antique sonang la rembat.. Wa cakap sama lu...banyak kali terlopeh woooooo.... Jadilah koleksi yang dapat..berkat kesabaran dapatlah 6 set cawan piring siap extra piring 2 lagi..hehe Adalah teko bulat 2, teko mini 1..adeehh teko mini yang taktahan tengok kat Pedas tu..mendayu-dayu suh bawak balik..hantaran ? bleh beli 2 teko besau u...Ini koleksi yang aida dapat kalau nak tengok sugarbowl ada kat blog Ajmah Antik tu (kering dah jual ayiaq liuq pujuk Ajmah hehe).. kat Yatt taksure..sebab dah lama bebeno takleh bukak blog die adeeehhh yatt.. Akak kene block ke dari menatap blog yatt..hehe..gurau aje..ape-ape kalau ada antara kawan-kawan atau pengunjung blog ni yang nak jual koleksi bigroses ni..sudi-sudikahlah hubungi aida yee..aida dah tersuka..since i have been loving you la...ta ta

3 comments:

  1. salam kak aida..
    yuhuuuuu daku menyinggah lagi..heheh..akak guna firefox or internet explorer?..kalau takleh masuk blog saya..cuba guna firefox browser pulak..huhu..saya pun dah malas nak update blog..
    btw..cantekkk bangetttt big rose iteww..berketui2 si bulat tu yer..ekeke..

    ReplyDelete
  2. salam kak ida...

    alangkah indahnya kalo saya pun ada koleksi nih...nak beli kat antiq collector mahai...kalo nak p hunting sendiri..tak tau kat mana...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Salam Yatt,
    tu la firefox mcm takle install je..ke akak yang takreti..kekekeke..nanti pandu cuba try lagi..haaaaa..baru ingat yatt ada siap teko kotak lagi kan kan kan..adeehhhhh...jeles tahap raban ni..hehehehe

    Salam Sya,
    Berapa mahai tu Sya? hehehe..kalau rase2 bleh rembat, rembat le Sya..memang susah nak dapat terutama anakberanak die lagi le menguji kesabaran..hehe

    ReplyDelete

Salam buat semua...