Monday, October 4, 2010

sekuntum ros hijau

Salam pengunjung Al Kesah dengan Syawal sudah menghampiri penghujungnya ada ke lagi open house?Hahaha..aida respect orang yang buat open house, sibuk-sibuk pun buat jugak bukan macam aida ni sibuk tak sibuk pun macam sibuk pastu tersibuk-sibuk..eh apa ni...gara-gara demam makan ubat terover dose la ni...tu la..hmmm
Takpe-takpe meh kite layan koleksi aida ni ros hijau..cantik gak ekk..memula tak berapa berkenan pastu dok bedek-bedek blog orang...udah le terkenan..lawa jugak ekk..pastu mengunjungi kedai antik kawan ada pulak! waa..rembat rembat jangan tak rembat nanti menyosal..pastu anakberanak die aida dapat hadiah yang tak disangka dari kawan sealiran minat hehe....uihss tu la yang dinamakan rezeki..Berkumpullah di teratak aida cukup untuk hidangan 6 orang...hmmm..piring kuih takde !! alamak !! takpe takpe...jom huntinggg !!!

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...