Friday, October 29, 2010

sakura bertandang part 2

Bagaikan tarikan sang puteri pada putera raja berkuda menuruni gunung menuju ke lembah beringin...uihs..jiwang karatzz..Terkeluar dari tajuk pulak dah..kekekekkeke.. Bukan ape aida nak berkongsi kegembiraan mendapat ala-ala sakura tureen ni.. Ye la aida ni kan newcomer ke arena blog keantikkan ni.. banyak aida tengok pada bloggers yang seangkatan ada bermacam ragam dan rupa tureen sakura ni..meleleh air liuq cek ni tau.. Nak pinang taktau mana nak dapat.. sabo je la..Membawa hati yang lara...cewahh.. aida kumpul la ape yang termampu tangan capai. set-set teh dah dapat.. alahai. sang tureen menyorok lagi. tup tup mendapat kabaran gembira dari Encik Taj ( sape tak kenai iyee ) berbunyi Kak ! mau tureen sakura tak?? Amboi dot com akak berbunga riang seriang budak-budak kecik dapat guli kot seriang mak-mak baru dapat baby kot.. ye ke.. hehehe..Inilah dia dombaan hati aida. Riang aida menyanyikan lagu Winter Sonata (macam reti nyanyi)..berangan macam dalam cite tu ( eeerrr tak pernah tengok pun citer tu )..Alhamdulillah..kengkawan dapat yang lagi cun kot.. pada aida dah cukup cun yang ni.. ape lagi posingggg..snap snap snap.. !! Sekian episod sakura bertandang part 2..The end.

7 comments:

  1. Salam Aida, tahniah dapat merembat tureen sakura nih...
    actually masa akak tanya tu masih available, tapi harganya...ya ampunn...di luar budget akak..so akak pun balas lah emel En Taj...kata juai lah kpd collectors lain..
    akak dapat tengok jamu mata di blog Aida pun jadilah...Tahniah sekali lagi...

    ReplyDelete
  2. tak mau ceta bnykk..! tapi mmg cantik saya pun belum pernah dapt tureen sakura nie..duduk sama rendah diri sama tinggi dengan tureen kelapakk..

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Azzah,
    Trima kasih..aida pun taksangka dapat.. tapi setahu aida ada lagi kot tureen ni.. mane la tau kot-kot sempat lagi rembat.. Aida memang dh lame teringin dari dulu tengok kat blog orang..tanye dorang pun tak juai..nk dpt rezeki tu la kekadang taksangka kan!

    Salam Eis,
    Uihs tu hat taktahan tu sobut je kelapak..adehhhh...meh le sini bagi kawan ngan si tureen sakura ni... sedondon tu....hehehe

    ReplyDelete
  4. kak aida....cantinye tureen ni...akak rupenye pembeli bertuah...heheehe...tahniah kak..bila la pulak sy nak dpt tureen cmni...

    ReplyDelete
  5. oooo kak aida cayanggggg...
    my turn pulak meleleh tengok tureen sakura superb ni..ekekeke..jadilah cuci2 mata di sini..

    ReplyDelete
  6. Salam Ezany,
    Akak pun taksangka2 dapat..dh banyak kali tengok orang punye je..hehehe.. takde rezeki nak dpt tureen ni rasenya tapi kalau ada tak kemana kan...ade lagi tu kat abg Taj...sape cepat die dapat..hehehehe.. Akak dah banyak kali terlepas..tu la cepat2 rembat... :)

    Salam Laling Yatt,
    kekekekekkeke...sapu kasik sapu itu ayiaq liuq kalu...heheheh...gi rembat cepat ado lagi kot.. akak dah menyesal banyak kali dah...asyik2 terlopess :)

    ReplyDelete
  7. hai kak aida, cun n tersangat cantik tureen sakura nii, mahal sangat ke kak, bila tengok design nampak gah betull. Saya tumpang cuci mata n telan air liur ye kak aida.

    ReplyDelete

Salam buat semua...