Thursday, October 28, 2010

sakura bertandang part 1

Salam pada pengunjung semua..setelah kite bersenda gurau dengan entry aida yang lalu ( hehehe..jangan marah ye )..kali ini aida nak berkongsi dengan koleksi sakura ( real punye !! ) milik aida.
Tak best pulak kan..bunyi tak real la...Nape ekk.. ye la intro pun kekadang bertukar tune kekadang serious kan kekadang bertemakan Berita Nasional kan.. kekadang rase macam nak terbawa zaman batu zaman kayu zaman kanak-kanak.. ok pe asalkan sampai maksud dan isi kandung.. waaa... berceloteh pulak aida ni.Kite intai-intai je la kan koleksi yang tak seberapa ni..nak explain macam takreti ke sengaja tak reti.. eh bukan.. memang takreti.. Bunga sakura ni dedulu arwah opah aida ada koleksinya tapi aida tak sempat rembat..tau tau dah takde.. Tak tau ape cerita samada dah takde sebab pecah atau memang dah diangkat. Masa dulu mana aida tau sangat apa antik apa tidak. Jadi bila terjumpe set ni di merata alam.. terkenang koleksi arwah nenek.Di pendekkan cerita aida mula mengumpulnya.. susah ye nak dapat teko memula.. baru nak rembat dah sold.. eh kat blog tu pun ada.. dah sold !!.. Laa putus asa pun ada.. last2 dapat kat Welly antik.. haaa.. dah dapat pastu adaaaa je dapat. nape ekkk.. ?? Pastu tak dan dan... menderu-deru pulak hehe..Ini ajalah aida ada..hari tu ada creamer kat blog Eis Antique..aida sombong..pastu tefon balik.. aiyaaaa sold !!!! padan muka aku !!.. tu la kan..kalau rasa2 nak collect tu takyah la fikir 20kali, kalau perlu makan roti bulan tu..makan je la...sodap pe ! Lagipun inilah masanye nak selim melimkan body tak gitu....ahakkksss..

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...