Wednesday, October 27, 2010

New `teaset` for 4

Salam pada semua.. aida nak berkongsi dengan kengkawan satu teaset yang aida rase cantik !!Memang cantik tapi nak mintak tolong kalau ada siapa-siapa yang ada `extra' piring kerana kekurangan satu.. Cantik tau set ini. Walau pun dihujani perasaan yang libang libu..aida nak berkongsi jugak dengan semua..kerana pembuatannya yang mengalahkan teaset kite semua..heheSepasang opened sugar dan creamer yang cantik.Cawannya yang mengalahkan cawan diraja kite..ahakss..taaaaa saksikanlah keunikan teaset for 4 ini siap dengan sudu garpu.. hehehehe.. boleh la buat mainan anakbuah yang selalu bertandang kat umah dan mengintai pinggan mangkuk antik maklongnye..dia taktau lagi ni beli untuk die !! minggu ni rasanya die datang ni..hahaaa..sure pastu taknak balik..tagline die..mama dengan maklong cakap-cakap-cakap takpe-takpe tapi jangan balik lagi..

3 comments:

  1. hei..padan muka aku kena tipu..ingat yg ori..last2 mainan bebudak. Punyer lah zoom ingatkan porcelain dr kaca pyrex...perghh..hi..hi..hi terkena aku.

    ReplyDelete
  2. Salam Shariff,
    kekekekekekekeke..sowi bebanyak tu yang aida kata dihujani perasaan libanglibu..takut orang marah pun ade..kekekeke..ape2 pun kite layanzz je la ekk...hehehe...( ni di namakan kekeringan bahan..kekekke )

    ReplyDelete
  3. salam kunjung balas aida,
    mati2 rohas ingat teaset betul....rupa2nya teaset mainan, tapi cantik ler design dia, nmpk mcm betul jer...hehehe

    ReplyDelete

Salam buat semua...