Thursday, October 7, 2010

haworth ?

Berbekalkan buku 3 5 aku menyusuri laman web terkemuka dengan english porcelainnya..dan inilah hasilnya..Kenapa? tak percaya..hehe..ye la..ini bukan calang-calang mainan ni mane nak korek seguni rupiah dengan belian ni.. adeehhhh..aku terkesima tersungkur dimuka blog...nakkkkkkk!!!Dengan lemah longlainya seller pun memulakan bicara..boleh boleh boleh...waaaa....sekarang ! bukak buku 3 5 !!!Inilah hasilnya buku 3 5 dalam diari indah tahun ni..hehe..tapi berbaloi tau.. kredit to Mona UK kerana memberikan aida sokongan mendapatkannya.. waaa...takleh tidoq malam ni...cik abang menjeling...weiii !! tidooo..takyah peluk haworth....Ape? intronya tak betul ke? ops lupe..hehe...tu la mamai angau jer aida ni..jap jap..ehem..
Jenama Royal Albert Haworth circa 1982 - 1997 ini berbunga putih dengan dedaun hijau dan kecoklatan, edging nya yang scallop dengan embossed border..itu je bleh cerita ekkk..yang lain...layanzzz...p/s mona...leh tambah mukasurat buku 3 5 tak?

2 comments:

  1. Salam, wahhh ini mmg berbaloi-baloi baloi..meletopppsssss..
    mesti pinangannya pun bak hantaran anak raja ...atau hantaran nak jadi permaisuri raja..huhuhuhu...
    bertuah lah Aida dapat memilikinya, tapi complete set ni..boleh buat makan hidangan anak kahwin nanti...kalau tak siannn dia asyik duk dalam lemari aje kan...hehehe..

    Anyway Tahniah akak ucapkan kpd Aida...kerana telah menjadi tuan punya secara rasmi set Haworth ni...

    ReplyDelete
  2. Salam nurazzah,
    tu la hehehe..bawak seguni rupiah ni..hehehe.. mmg nak completekan lagi tapi kene carik karung guni lagi..kekekeke..pastu carik jgn yg bocor sudah.. thanks for the comment.... :)

    ReplyDelete

Salam buat semua...