Friday, October 15, 2010

dari kerana mata si meakin coffee

Tak menepati citarasa itu kata aida tapi sekilas memandangnya terus menjadi igauan malam itu.Dek dari kerana mata aida menepis kata hati ahh tak payah..bila terpaan ke blog Eis Antique mengesahkan isi hati aida...sukerrr nyeeee...Ok la tak nak banyak cerita saksikanlah set lengkap keluaran J&G Meakin `Sunshine' coffee ini dengan terjahan bunga-bunga yang menyegarkan...Cik pot yang slim melim (syoknya kalu slim seginik..ahaks)..menampakkan keseksian cik pot...apakah..Tapi apakan daya...huhuhu...mungkin set ini akan terbang (terbang ke?) ke Sungai Buloh beradu dirumah baru..hasrat aida hadiah pada adik yang sama-sama meminati set ini..jaga baik-baik dek oii..kalau takshuker bakkkkk balikkkkkk.....uwaaaaaaaa...pa pai..

2 comments:

  1. salammmm kak aida cayanggggg..
    huhuhu..sudah kuduga..pasti akak yang rembat..huhuhu..why sis whyyy????.. kasi pada adik di sg.buloh..nape tak kasi jer kat adik di sini..hahahahahaha..nangis tak berlagu sejak aritu.. :((

    ReplyDelete
  2. Salam Laling Yatt,
    hhahahaha..jangan mareee tu la memula tak berkenan sangat pastu dah tersuara nak bagi adik pastu terkenan balik dek kerana mateee..ahakss..huhuhu..tak tau lagi hasrat hati je tu..kuang kuang kuang..tapi ada jugak kengkawan lain pun melahirkan hasrat hati..kuang kuang kuang..taktau la..kekekekekeke.. udah le tu kesatkan airmate mu ituewww..jer tanye taj..macam die ade je set ni...

    ReplyDelete

Salam buat semua...