Friday, August 20, 2010

april rose

Kenapa tetiba ada penyakit `M' melanda..jangan salahkan puasa..puasa tu rahmat Allah..salam pada semua pengunjung Al Kesah...Sebenonya kalau dah malas tu malas jugak la kan..buat la alasan ikut mane..ishkk.. ada je sebab musibab tak bergerak.. Aida apply ni pada semua kerja harian..ahakss... Nak update blog ni pun kene ada feeling kot..perasaan nak buat, mood yang ceria..kalau tak alamat la...macam same jeerrk bunyi entry..kalau rasa tak kena mulalah 10kali delete new post...tu yang kekadang aida suka tukar lagu bukan ape nak tarik mood la konon...heheheheheTeaset ni keluaran Aynsley dan nama bunga nya April Rose.. Camtu ekk bunga april rose..itu kate pengeluarnye la Aynsley. Motif pada aynsley april rose ni bunga pink dengan multicolor daun.. Sekalik pandang ada jugak macam bunga sabun tu kan? Tak gitu...Yang di atas ni pulak teaset keluaran narumi yang namanya sama `April Rose' tak sama pun april-april rose ni, narumi april rose bermotifkan setangkai bunga rose pula.... kot-kot tempat negara yang berbeza la kot..Entry ni takpanjang sebab macam aida kata tadi la...mood tak masuk sebab takde lagu nak entry bersama nye lagi..ahakss.. ape-ape pun terima kasih berkunjung ke sini dan selamat menjamu mata..!!

3 comments:

  1. rose english ngan rose jepang....mmg la lain...satu rose kembang satu rose sepet....mana nak sama loooo...hikhik

    ReplyDelete
  2. aduhh duuu duuuuuu...cantek sekali narumi itew dong..hehe..ohhh april rose..bila nak menyinggah ke yatt's precious..ekeke..

    ReplyDelete
  3. kepada tengku mukhriz,
    tak disangka cempedak menjadi rambai....eh ada ke?..kekeke...tu la bute bungger bute negori bute bute...

    Kepada Yatt Laling,
    Ding dong bell sonang baa iteww....kasik naik itew hiway gi terus jumpe sogo..tingkat 4...ahakss..apeee lagiiii..!! hehehe

    ReplyDelete

Salam buat semua...