Friday, July 2, 2010

Tag dari KakNor 64

Salam pada semua, alahai dah terkono tag arrr...takpo takpo..terima kasih bebanyak kat Kaknor64 kerana sudi mengtag aida..hehehe..

Aida kene tag sebab aida suka pink...err...ok..layan jeerr...cantik pe pink...

1) link kepada orang yang bagi awardi ni...
2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler pink ?
Sape yang tak minat pink..sweet gitu...muachhhh.....
3. Sejak bile suka dengan kaler pink ?
Sejak kerja rembat merembat ni di blog...tetiba nak pinkkkkkkkk
4. Sebutkan 5 barang yang anda paling sayang yang kalernya pink...
i) RC Crown noritake rosebud ( rose, rose i love u... )
ii) Sepasang dutch plate pink dari my great2 grandfather
iii) Koleksi meakin rosa pink yang baru dapat ( i like.... )
iv) Koleksi sakura teapot dan segala anaknenek cucu cicit ( rase macam tgk cite korea )
v) Stapler, puncher, pen, selipar, desktop segalanya pinkist kat ofis..ahaksss..
( so that..mamat2 tu segan nak pinjam...kalau tak asyik hilanggg )
5. Snap gambar anda dengan salah satu kaler pink..
Gambar sendirik malu arrr...maklumlah dah matured2 ni rase ayu gitu....ahakss..

6. Tag 5 orang kawan anda yang suka kaler pink..
Mak aii...ni shushah kalu...ramai orang suke pink... ok aida pilih 5 la ekk yang aida rasa antara seangkatan yang suka pink kaler ni....jangan lari arrr...and jangan marah.... :)
Taj dari teko-cawan-antik
Shas dari shas-koleksi warisan bonda
Aina dari ainadecoupage
K.Shima dari shima-qasehcreation
Rafidahms dari rafidahms
Kepada yang di pilih..harap panjang2kanlah siratul rahim antara kite yee...

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...