Friday, July 9, 2010

remember me ?

Salam ceria dan selamat beristirehat...waduhh ayat pasif tu..kekekek...remember me? Remembrance dinnerset keluaran narumi of japan ini mengandungi set untuk 8. `Dikuatiri' di klasifikasi sebagai Discontinued pattern' ( tapi ade je kat kedai lagi....kekekekeke ). Aida menggemari koleksi ini yang anggun pada mata aida dengan scattered flowers on rim. Berlining keemasan beralun seperti kelopak emas sungguh ayu...
Sedikit scattered flowers di dalam mangkuk nasi menampakkan kemanisan mangkuk nasi..
Tekonya agak gedebab..hehehe..melebar ke tepi dengan covered sugarpot dan creamer yang kecomelan la pulak...hehehehehe... Ape-ape pun saksikan lah kemeriahan set yang aida ade ni ye...selamat berhari minggu..!!!

8 comments:

  1. salam k.aida..
    wow..cunlah set remembrance tuh..sweet jer bunganya...untung k.aida dapat set nieh....

    ReplyDelete
  2. SALAM KAK AIDA...
    ADEHH MAKAN HATI LAHH KALAU MASUK SINI....TAPI LAGI BAIK DARI MAKAN TONGKENG...HAHAHAHA..GOJESS NYAA SET TU, I LIKEEEE!!!

    ReplyDelete
  3. salam kak aida..
    perghhhhh..cun jugak yer narumi ni kan..penutupnya unik..macam cik nori dolu2 kan..apapun worth buying ler sis!..sebab nampak sungguh anggun gitu..

    ReplyDelete
  4. skodeng kat sini memang sakit hati..tapi syok gak...buatbekal

    ReplyDelete
  5. Salam Chempaga..
    hehehe...set yang ayu-ayu gitu kan...ado lagi kat kedai tu..ekekekekeke..

    ReplyDelete
  6. Salam Cik Mat,
    Adehhh toksah makan hati...nanti your blood go upstairs tau...ekekekekekeke...tapi kalau masak hati ayam ke lembu ke... ingat2kan lee kengkawan ehhh... tenkiu tenkiu nanti Cik Mat dtg umah aida bleh hidangkan dengan set ni..kekekeke..

    ReplyDelete
  7. Salam laling yatt,
    ayu ayu gitu set ni...kate dek promoter tu `owang istana' pun beli set ni ntah le dorang nak wat pe..bagi tukang sapu & tukang cuci guna kot...ekekekekeke..jom kite intai kat balairong seri kot-kot ade...

    ReplyDelete
  8. salam cik lan...
    kekekekekeke..skodeng jgn tak skodeng jamu mate ekk...sodap jugak tu..hehehe...

    ReplyDelete

Salam buat semua...