Tuesday, July 20, 2010

hijau yang gundah gulana

Salam pada semua...kegerimisan di petang hari ini mengundang gundah gulana si meakin Jade yang saya bawakan untuk tatapan kawan-kawan semua..Punya la gundah gulana..bak kate pepatah serba tak kena...keluh resah...kenapa la gambo tak menjadi jadi...hehehehehe...dah 2kali saya cuba buat shooting set ni tapi entah la..tak menjadi..kusam..gelap aje dirasekan..udah le saya tak expert tentang fotografi ni...bertambah la rase tak pandai..berdolat kot set ni haaa....ishk ishk ishk..atau kene mandi bungakah dikau.....
Set J&G Meakin ini dinamakan Jade mengikut kehijauannya. Menurut sumber-sumber yang didapati dikeluarkan antara tahun 1954-1970.Aida gandingkan dengan seketui teko 4segi bercorak abstrak untuk menimbulkan satu kelainan pada pola warnanya yang agak `flat'.. Set ni diminati oleh Cik Abg saya yang mau kelainan dari set-set pola warna yang katanya biasa dimatanya..hehehe..Bagi aida semua cantik ahakss..sediakan hantarannya aje takgitu..hehehehe

5 comments:

  1. hurmmm.....jade tu nak tunggu amber set pulak tu....sbb tu la pic dia kelam2 sgt.....hikhik

    ReplyDelete
  2. Salam Aida..

    marvellous..set jade mmg cantek..mmg berdolat kot..tu yg tak makan camera..hehe..

    ReplyDelete
  3. salam aida..sememangnya cantik koleksi JADE nie..warnanya sungguh salju mata memandang..anyway congrate dpt himpunkan..memang grand.

    ReplyDelete
  4. salam kak aida....set jade ni mmg cantik..antara set meakin yg paling sy suke...tahniah kak dpt colect fullset mcm ni...

    ReplyDelete
  5. salam Encik Taj..tunggu Amber chia best jugak..kekekekeke...jadi model kat blog ni kan..

    salam rafidah...tu la dolat kuat..kene buat kenduri 3hari3mlm kot..kekekeke..ok gak tu ape lagi !! sesi makan2 la katakan

    salam En Sharif...thanks memang rase berbaloi..grand. Tapi tu la dolat die kuat..kekekeke..

    salam Ezany...thanks ye dek..tu la lama dah cari baru mendapat ni..hehe..

    ReplyDelete

Salam buat semua...