Wednesday, June 16, 2010

Nice bloggers award...

Salam pada semua..hehe...dah terkena tag ni tak dapet eden nolaknye ekk.. Ok thanks pada zaza dari http://zazalimiey.blogspot/, kerana sudi mengtag akak ni..nice blogger ke akak ni dik.. Apa-apa alhamdulillah..
Mak ai kena jawab soklan cepumas la ok ini lah die jawapan pada soklan soklan itew...
soklan2nyer pulak adalah:~

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?

Minggu ni gi hunting mane ekk..??

2. Apakah nama samaran you all ?

aida mn

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?

ishkkk 3 je ke...
1)Suami
2) My 4 boys dan semua pangkat anak...
3)Adik beradik, sedara mara, jiran2 yg best banget...:)
4. Panggilan untuk si dia

mase marah ke mase suke...? :)

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa

almari antik gitu.....kekekeke...ye la mano nak lotak pinggan mangkuk eden ni haaa...
6. Blog mana yang you all suka visit ?

Uihs...blog masakan (walaupun takberapa nk mashak ekekeke)...blog antik la..( walaupun takberapa nk boleh berenti dah...)

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
15 bloggers ni aida pick randomly jadi kalau dah pernah tertag sebelum ni tak disengajakan ye....ok...happi mengtaggg.....!!

No comments:

Post a Comment

Salam buat semua...