Friday, May 21, 2010


Salam di pagi jumaat,

Hari ni nak berkongsi hasil belian dari penjual antik terkenal di selatan tanahair..hehe.. Aida tak kumpul koleksi ni tapi ingin berkongsi atau kalau ada sesiapa ingin berbarter, sudi sudikanlah ye..

3 comments:

  1. salam kenal.
    kenan sungguh dgn koleksi set JB anda tu..nanti letak picture dia yeaa..specially yg dalam almari tu...

    ReplyDelete
  2. Salam Cik Mat Gebu,
    Terima kasih berkunjung ke rumah saye..saya antara terdahulu `silent reader' kat blog Cik Mat yang koleksi2nye mengancam..hehe..ok nanti saya posting lagi..saya ni budakbaru belajar.

    ReplyDelete
  3. actuallykan..set JB tu antara idaman saya...tak pernah lagi tgk tea set mcm tu....

    ReplyDelete

Salam buat semua...